Yoga och behovet att vara ”i närheten”

God förmiddag! Jag har precis yogat lite och sitter nu och dricker kaffe ur min absolut godaste, finaste second hand-kopp. Vad är det med koppar och deras förmåga att göra drycken godare eller äckligare egentligen? Förresten, är så himla glad över att jag fått in yogan på ett sånt kravlöst sätt i mitt liv. Jag gör inget avancerat, försöker inte stå på huvudet eller så, men jag gör det! Ofta en stund på morgonen och så kanske lite när jag sprungit också och kroppen tackar mej.

I eftermiddag sätter jag mej på tåget mot Stockholm, möter upp min fina vän Emma som jag inte träffat på 100 år och går på AW. Ska bli ett härligt avbrott i vardagen. Är det något jag verkligen gillar med att bo där jag bor, (ett litet samhälle utanför Västerås) så är det lättheten att ta sej till exempelvis Stockholm, på en timme är jag mitt i stan. Inte för att jag egentligen gör det speciellt ofta men jag gillar att möjligheten finns. Det kanske blir så när en egentligen är från landet och har haft Borlänge som närmsta stad, att en inte direkt vill vara mitt i men ändå vet att en kan vara en del av den ”större” världen om en vill 🙂

kaffe1

kaffe2

2 tankar om “Yoga och behovet att vara ”i närheten”

    • Ibland kan jag ha storstadsdrömmar men jag är nog på det stora hela mer som du. Det räcker liksom att det finns i närheten 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s