Craft AW

Igår åkte jag till Stockholm och mötte upp bästa Emma. Det var så länge sedan vi sågs och jag påmindes återigen vilken energikick en får av att träffa härliga vänner, såna som fyller en med energi <3. Vi gick och drack lite kaffe och begav oss sedan mot After work med Craft Sportswear. Där fick vi god dryck och tilltugg och framförallt: Kika  och klämma på plagg från Crafts sommarkollektion samt smygtitta på det som dyker upp i höst och vinter.

Lite så här såg det ut:

mingel2

Massor av fina träningskläder och mingel. Nu ska jag erkänna att jag inte äger något träningsplagg från Craft men jag är väldigt sugen på många grejer. Jag gillar designen så mycket: starka färger blandat  med dova, stilrent och klassiskt. Det är något som känns väldigt uppfriskande med deras kläder. Träningskläder för dam blir ju lätt, jag vet inte vad jag ska säja? Gulliga? Crafts kläder där emot, upplever jag som långlivade, kombinerbara och mer stilrena utan att bli tråkiga. Tajtsen på bilden är jag t.ex. sjukligt sugen på.

emma

Och här har vi Emman! Henne hittar ni annars HÄR.

sara

Och här är Sara (som tyvärr hamnade lite ur fokus, skyller på viss nervositet). Det är så himla, himla roligt att träffa bloggare en följt länge men aldrig träffat irl. Roligt och samtidigt lite sci fi-känsla. Sara var i alla fall precis så härlig som jag föreställt mej. Dessutom träffade jag Sofia/Upp och hoppa och Anna/Trend och träning, två som jag också följt länge -Så fina båda två!

mingel1

Och här har ni mej och ett gäng jordgubbar! Så gott med bubbel och jordgubbe, sånt blir en nöjd och glad av.

 

8 tankar om “Craft AW

  1. Superkul att ha träffat dig! Det där måste vi göra om. Dricka bubbel och prata träningskläder och bloggeri eller bara träneri. Det går också bra! Eller SPRINGA ihop! !!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s