Att fylla år!

Hej på er! Igår fyllde jag år och tog lite bloggledigt. Det blev en ganska lugn men fin födelsedag med god mat och dryck. Det här med att fylla år alltså: Jag har varit en ständig åldersnojjare, sedan jag tog studenten ungefär, men jag har faktiskt släppt det lite nu. Tiden går ju liksom och det är lika bra att bara hänga med och njuta av färden, det går ändå inte att stoppa. Fast det hindrar så klart inte att jag förskräckt utropat: ”Herregud. 36!!??” med viss panik några gånger den här veckan. För det är ju rätt hissnande ändå, att tiden går så fort.

Fast den mesta åldersnojjan kommer nog egentligen när jag tänker på sånt som eventuellt förväntas av mej för att jag är vuxen? Att jag borde vara på ett visst sätt, erfaren och samlad liksom. Ni vet, när en här 20-somethings prata om vad de ska göra när de är vuxna, hur de kommer att ha ordning på livet där i 35-årsåldern och tror att det är eoner dit. Då kan jag tänka: Förstår ni att det där, 35-någonting ligger bara runt knuten? Men så skönt ändå, att en inte alls behöver vara på något speciellt sätt för att en är vuxen! Jag kan bara fortsätta vara mitt vanliga jag, precis hur mycket jag vill: färga håret lila, fuldansa, skratta åt knasiga grejer -Bra grej!

Det blev förresten ingen födelsedagstårta igår, istället gjorde Daniel jordgubbar med grädde, chokladspån och blåbärssirap och så drack vi rosé. Godare än tårta om ni frågar mej!

födelsedag1

födelsedag2

 

22 tankar om “Att fylla år!

 1. Grattis här också! Jag ser att vi är lika gamla du och jag 🙂 Fast jag håller mig till november med att kliva över 36-sträcket.

  Gilla

 2. Grattis! Jag hör också till den årgången men har klarat mig undan nojan. Tycker bara att livet blir bättre och lättare för varje år som går och vill inte alls tillbaka till den 20 åriga jag oroade mig för hur alls skulle bli.

  Gilla

 3. Grattis! Du får ju säga till i FÖRVÄG att du fyller år förstår du väl? 😉
  Och JA, exakt de där tankarna har jag. Jag är förvisso ”bara” 35. Så 36 är inte ens runt hörnet. Det är innan hörnet. Haha! Men är tanken att man ska vara sådär klok och vuxen nu? Ibland är det tur att inte folk vet vad jag tänker. Och ibland är jag dum nog att säga vad jag tänker… Haha! Ja ja, de får ta mig som jag är. 😉

  Hoppas du hade en bra födelsedag!
  Kram M

  Gilla

  • Tack!
   Haha, jo men så där kan jag också fundera. Men den där vuxenheten kommer ju liksom aldrig och slår ned i en, jag tror faktiskt den inte ens gör det om en så fyller 90 🙂
   Kram!

   Gilla

 4. Skön inställning till det där med åldrande! 🙂
  Jag får faktiskt mindre och mindre ångest för varje år. Tror jag. Eller så har jag förträngt det nu eftersom det är flera veckor sedan jag fyllde år… ?
  Jag tycker iaf fortfarande att 31 är skitgammalt, men har ju börjat inse jag också att man inte kan stoppa tiden! 😀

  Gilla

 5. Grattis grattis i efterskott 🙂 Det såg fantastiskt gott ut, mycket bättre än tårta!! Åldersnoja….ibland glömmer jag hur gammal jag är, känner mig fortfarande som 32….blir påmind av min döttrar (de är 17 o 22 år:)
  Kram Cia

  Gilla

  • Tack snälla! Haha, jag glömmer också bort min ålder rätt frekvent och tror att jag är typ 22 🙂
   Kramar

   Gilla

 6. GRATTIS i efterskott! ❤ Hipp hurra! Du såg ut att ha en mysig födelsedag! Gott! 😀 Jaaaa, det känns verkligen som att tiden går snabbare och snabbare. Jag blir 30 nästa år, känns ju inte som det. fyllde ju nyss 18. 😉 Men jag håller med, det är så skönt att inse att man kan vara som man vill. Jag kan leka järnet på jobbet (förskola) och jag kan fynda barnböcker på loppisar och läsa dem för mig själv bara för att jag tycker att det är så mysigt att vara som ett barn ibland. Barnasinnet kvar men ändå klokare med åren (tror jag). 😉

  Gilla

  • Tack snälla du ❤
   Jamen exakt så, en kan göra alla de där grejerna ändå, en kan leva livet precis som en vill fast som du säjer: Lite klokare 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s