Två springoutfits jag trivs i

ch1

innanlöpningEhm.. jaha.. En kan ju tänka att nu när det är Juni så skulle favoriterna vara..ja, lite shortsigare? Men nä, jag skubbar fortfarande omkring i jacka ibland och har faktiskt inte sprungit i shorts en enda gång i år. Men jag misströstar inte, jag tror att värmen dyker upp någon gång efter midsommar och tills dess får en väl tänka på att svalare temperaturer i alla fall är tacksamt springväder.

Men i alla fall: Dessa är de två outfits som jag känner mej absolut snyggast och snabbast i. Visst har ni också såna? Outfits som känns snabba? Att båda mina innehåller kompressionstajts tror jag inte är en slump. Det är något med det där superkramande som får en att känna sej extra snabb och smidig.

På den övre bilden har jag en enkel topp i funktionsmaterial från HM. Gillar den p.g.a att den är lös och sval, känns nästan mest som en vanlig t-shirt. Undertill har jag kompressionstajts från Rehband, har skrivit om dem här. Dessa blev, som jag förutspådde, favoriter. Först var jag lite osäker på om de något grova sömmarna på insidan av benen skulle skapa skavsår men det har visat sej att jag förblivit skavsårslös.

På den undre bilden har jag dessa tajts, också kompression. Jag tycker att detta är ett bra budgetalternativ. Visst märks det att det inte är riktigt samma kvalité som på de dyrare Rehband-tajtsen men de sitter bekvämt och har en bra, bred resår i midjan. Till det har jag en löparjacka från SOC som jag mer eller mindre snott från Daniel av den enkla anledningen att den har så mycket fickor. Nästa gång jag köper löparjacka ska det verkligen vara en variant med fickor. Älskar i och för sej min supertunna från Newline men den är helt ficklös och det är lite jobbigt. Gillar inte att ha telefonen i ett sånt där band på armen nämligen, får lite blodtrycksmanchettkänsla.

Vilka träningskläder är dina favoriter? Ni vet, de där som en blir extra glad när en hittar nytvättade i träningsklädeslådan/garderoben? *gnuggar händerna och förbereder mej på massor med tips på guldkorn*

14 tankar om “Två springoutfits jag trivs i

 1. Jag gillar zero points compression calf sleeves. Jag har länge varit sugen på dem, men för snål, men nu köpte jag dem. Jag blev genast att varför har jag inte köpt dem tidigare? Jättesköna att ha på sig efter träningen och så är de snygga också 🙂

  Gilla

  • Fick lov att googla upp. Skitfina ju! Gillar ju att ha antingen kompressionstajts eller strumpor så sleeves kanske skulle vara ett bra komplement?

   Gilla

  • Har de fått vara med på marathon och hållit måttet så måste de verkligen vara superbra! 🙂 Vad är det för märke?

   Gilla

 2. Jag köpte ett par grå träningstights från Lindex som jag verkligen gillar. Sen köpte jag ett par ”spaceiga” shorts från HM som jag känner på mig kommer bli riktiga favoriter.

  Gilla

  • Lindex träningskläder har jag inte testat men har sett att de har en hel del fint! Åååh, tror jag vet vilka shorts du menar? Så himla fina!

   Gilla

  • Jag gillar den! Den finns i andra färger också 🙂 Åh, jag drömmer ju ofta om Kari Traa men har inte kommit mej för att köpa något. Så fina grejer!

   Gilla

 3. Himla fina (och snabba!) kläder 😀
  Mina nya favoriter är plaggen från Kari Traa. Så mjuka och sköna, men sitter ändå som en smäck! Och att dom är så färgglada gillar jag skarpt.

  Gilla

  • Tack! 🙂
   Tycker Kari Traa är så himla fina, färgglada utan att bli för pluttenuttiga trots fjärilar och grejer 🙂

   Gilla

  • Är så sugen på kompressionstajts från Craft just nu och nu känns det nästan ännu mer ”akut” 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s