Måndagslistan

jordgubbar

Hej måndag! Jag tycker att vi kör en repris på måndagslistan för att peppa igång den här veckan!

1. Vad ser du fram emot den här veckan? En materiell grej faktiskt, ska nog ta mej i kragen och slå till på ett par nya löparskor. Funderar på dessa? Även om jag varit väldigt sugen på mer barfotaaktiga skor så tänker jag att jag behöver ett basicpar till mitt asfaltsnötande.

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa? Förra gången jag skrev den här listan påstod jag att jag hittade nya bloggar nästan varje dag men nu står det helt still? Tips tack!

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan? Har inget sånt där extra special planerat men en å andra sidan försöker jag göra vardagsmaten så härlig som det bara går. Det blir i alla fall garanterat någon omgång med den här salladen -Så god och smidig!

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan! Ok, detta kommer inte låta så glittrande glamoröst men: Städa och rensa. Det har liksom byggts upp här hemma. Saker behöver få komma ned i förådet, inte trängas in i garderober eller annat överfullt i lägenheten. Jag kanske…ehm.. inte behöver ha alla trilijoner skor i lägenheten t.ex.? Även om det inte låter så kul så tänker jag att det blir härligt när det blir klart. Feng shui och så, ni vet!

5. Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan? Två faktiskt: Slappna av! Har varit lite väl uppe i varv på senaste tiden, måste försöka träna på att vara good enough. Kan kanske låta som det rimmar illa med städ/rensandet men jag blir mycket bättre på att slappna av när jag har lugn och harmoni runt omkring mej.

6 tankar om “Måndagslistan

 1. Vilken rolig lista! 🙂 Haha du kan alltid läsa min om du e intresserad! 😉 Brukar läsa din ibland. 🙂
  MIn innehåller allt mellan himmel och jord…filmtips, musik, humor, träning, mode och allmänt skitsnack! 🙂

  Gilla

 2. Tycker absolut du ska slå till på skorna 😀 Jag har inte exakt den modellen, men en liknande, och jag gillar ju dom skarpt! Tror dom är bra övergång från dämpade till mer neutrala. Så var det i alla fall för mej. Fin färg och bra pris också ju 😉

  Gilla

  • Åh, det låter ju precis som det jag är ute efter, något att sakta röra sej mot lättare skor med 🙂

   Gilla

 3. Jag har inte provat Adidas eller boost alls. I löpspåret vill säga. Har testat ett par (lite lättare) Adios boost i butik. Riktigt sköna på foten! Men jag köpte dem inte då (av andra anledningar). Tror du bli nöjd. Tänk bara på att Adidas är ganska smala i modellen. Och om du inte provat ut en strl gå upp en halv strl mot dina vanliga skor. De är lite små i storlekarna.
  Klokt att köpa basic-skor FÖRST. Lättare variant kan man ha som komplement för korta, korta rundor (i början). 🙂

  Kram M

  Gilla

  • Tack för all info! 🙂 Superbra att veta! Jag kommer nog att köpa dem i butik så jag får tillfälle att testa.
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s