Springer och trimmar på Instagram

Jag ska erkänna: Min Instagram har varit lite åsidosatt men nu har jag bestämt mej för att uppdatera med minst en bild om dagen, bilder som inte finns på bloggen (såsom det..eh..har varit hitills). Det vore jättekul om du ville följa mej och ännu roligare om jag får följa dej. Min Instagram är enkelt nog ”springerochtrimmar”. Vilken är din? Skriv gärna din i kommentarerna, jag vill så gärna veta vilka ni är som läser här, supergärna faktiskt. Är SÅ NYFIKEN på er!

instagram

10 tankar om “Springer och trimmar på Instagram

  1. @abennstam heter jag. Jag instagrammar mest barn, böcker och natur… men lite träning också. 🙂 Och nu följer jag dig på Insta. Och här.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s