Blåbärschia och långspringslängt

Idag får ni förlåta mej, jag är så trött att jag ser i kors. Vad är vitsen med att vakna klockan fem, inte kunna somna om och sedan vara helt vimmelkantig? Märkligt fenomen kan jag tycka. Så vad gör jag? Jag äter blåbärschiapudding till lunch, spiller blåbär på tröjan, svarar på mail, bloggar och tvättar i något slags zombietillstånd. Fast vet ni, ibland är faktiskt en tupplur det bästa! Ska nog ta en så att jag har lite energi till i eftermiddag. Tänkte ge mej ut och springa med Daniel då. Åh, jag spricker nästan av längtan när det kommer till löpningen. Vill så gärna ge mej ut och långspringa, låta tankarna vandra fritt och lunka fram, tankarna hinner nämligen inte vandra jättelångt på 5-6 kilometer. Men…tålamod! Jag ska lägga på sträcka försiktigt och sakta, långturerna kommer tids nog. Ibland är det trist att vara förnuftig…

Jaha och här är det olycksaliga (och goda) chiapuddingen, den som förstörde min tröja. Blåbär får en liksom inte bort, inte jag i alla fall. Men rätt tjusig va? Och erkänn, visst brukar ni också dekorera med små kvistar av daggkåpeblommor innan ni äter? 😉

chia1

chia2

(Blåbär, yoghurt, chiafrön, kokos och jordnötssmör ovanpå)

12 tankar om “Blåbärschia och långspringslängt

 1. Jag äter blåbär så sällan. Så om jag spiller på tröjan så var det värt det 🙂 Hm. Sällan gröna kvistar på mitt bord alltså…

  Gilla

  • Just nu äter jag blåbär varje dag och spiller varannan typ. Har snart inga tröjor utan prydlig, blå fläck i hakhöjd..
   Haha, är det säkert? Trodde jag alla hade 😉

   Gilla

 2. Sist det hände mig hade jag läst att yoghurt (naturell alltså!) fungerar och smetade yoghurt över hela min vita blåbärs-fläckiga tröja. Sedan ramlade tröjan ned bakom en stol och när jag hittade den tre veckor senare var blåbären borta men istället fick jag inte bort mögelfläckarna…

  Gilla

  • Haha, åh, jag skrattade så himla mycket när jag läste den här kommentaren. Du är så himla rolig! Synd på tröjan dock 😀

   Gilla

 3. Grattis! Du har som första person lyckats få mig sugen chiapudding! Vilken härlig bild och gissa om jag tänker testa att göra den med blåbär…
  Sen är det nåt magiskt med blåbär och vita kläder, de dras till varann tror jag – åtminstone i mitt hushåll

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s