Nya löparskor

Jamen, så äntligen tog jag tag i det och knallade iväg och köpte nya löparskor. Mina gamla älsklingar var mer än välanvända men ändå har jag dragit på det. Kanske för att jag vill att det ska bli precis rätt? Och vet ni? Detta par löparskor är de första jag verkligen research:at, kollat fördelar och nackdelar med, verkligen läst på om och kommit fram till att de kommer passa mej.  Tidigare har jag bara provat ett par och tyckt: ”Jomen dessa känns  sköna” Det var alltså inte utan att jag var lite nervös som jag kom till butiken idag, rädd att bli besviken liksom (när en nu ansträngt sej)… Men det hade jag inte behövt vara…för SOM de passade! Som en smekning mot min fot, som ett stöd för de svagaste delarna, superlätta och mjuka. Älskar dem! Ok, har inte sprungit i dem än men skulle bli mycket förvånad om det inte succsé!

Vad blev det då? Jo: ”Adidas Revenge Boost 2W”

Så här ser de ut (sjukt snygga om jag får säja det själv):

skor2

sko1

skor3

17 tankar om “Nya löparskor

  • Visst är de!

   Ja, den där beslutsångesten alltså. Jag har sprungit omkring i alldeles för slitna skor alldeles för länge p.g.a den. Dessa kan kanske vara ett alternativ? Mycket stöd men ändå lätta och smidiga. Fast det är klart, alla fötter är ju olika 🙂

   Gilla

  • Ja, jättehärligt 🙂 Jag har faktiskt alltid haft Nike förut och gillat dem men nu testar jag nytt. Lunarglides:en har en ju bara hört gott om 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s