Fredagsord

Hej på er, vad gör ni? Jag sitter på balkongen och drar på det där med att gå in och fredagsstäda. Det var förresten så himla härligt i morse: Bara att kliva ur sängen, ta på sej en tunn klänning och placera sej här ute i värmen. Som en längtat efter det!  Sen är det ju FREDAG också, denna älskade dag!

Mina planer för dagen är som sagt lite städning, lite fix eftersom jag åker hem till Dalarna på måndag och stannar över midsommar (Dalamidsommar är ett absolut måste för mej). Sen tänkte jag kanske ta en kort runda i nya skorna också! Är så nyfiken på hur de kommer kännas? Så pass nyfiken att jag faktiskt snörade på mej dem igår och joggade fram och tillbaka mellan köket och vardagsrummet några gånger…eh… Grannarna måste ju undrat…

förgätmigej

4 tankar om “Fredagsord

  1. Haha, har också gjort så.. Sprungit fram och tillbaka i lägenheten. Det var när jag hade haft ont i ljumsken ett tag och skulle testa om jag snart kunde börja springa igen. Joggade runt på mina 38 kvadratmeter 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s