Ställtid

I helgen har jag haft en riktigt ladda-batterierna-helg, egentligen skulle vi ha åkt bort men vår bil tyckte tydligen det var en dålig idé? Personligen tycker jag att den ska låta bli att lägga sej i såna beslut…:-/ Och även om det hade varit ultimat skönt att hälsa på hos någon annan (dessa fina) så blev det rätt bra ändå. Den här sommaren kommer att vara fylld med massor med olika grejer (roliga grejer), inte lika mycket återhämtningstid som vanligt. Även om jag gillar att det händer saker måste jag ha ställtid. Detta har nog egentligen blivit ännu mer nödvändigt sedan jag var utmattningsdeprimerad. Jag måste liksom vara försiktig med mej själv, ge mej själv tid att andas, speciellt om det händer mycket runtomkring. Därför släppte jag bara allt i helgen, har mest bara njutit, suttit ute på balkongen, sippat vin, släppt bloggen, haft långprat med fin vän på stan över is-latte, kramat Daniel och klappat katterna -Energigrejer helt enkelt!

Tänker ni på att stanna upp och ladda om ibland?

jag

träd2

 

 

8 tankar om “Ställtid

 1. Vilket bra beslut av dig! Jag är lite slarvig… men min kropp brukar säga till – det tar slut på energi. och den här helgen har jag OCKSÅ laddat batterier! Sovit bra. Lekt med vänner. Njutit av vädret. Tagit det lugnt. Redo för ny vecka!

  Gilla

 2. Ja, ibland är jag det! Jag kan tycka att det blir för mycket och då är jag lite på gränsen, en aningens försent ute om jag säger så!! Men i fredags, när jag var ledig, stannade jag upp, andades och bara var…jätteskönt!! Kram

  Gilla

  • Jo, det kan jag också känna igen mej i, att en pressar på lite i överkant.
   Skönt att du fick en härlig fredag 🙂

   Gilla

 3. Usch, jag är dålig på det. Jag vill alltid så mycket. Mitt vilande innebär nästan alltid aktivitet. Rensa i trädgården, sy kläder, springa… När man egentligen mest behöver sitta ner, läsa bok, sippa det där vinet etc. Får sätta upp det som personligt mål, tror jag, att vila ordentligt ibland.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s