En midsommardröm

image

Hej på er! Igår satte jag mej på tåget mot Dalarna och barndomshemmet och nu är jag här! Supernöjd för övrigt, över att äntligen få sniffa på syrener. Hemma har vi ingen i närheten och dessutom har de snart blommat över, här har de precis slagit ut.

Jag är hemma för att fira midsommar (kanske sånt är extra viktigt för dalkullor?). Just nu är det bara jag och mamma men senare i veckan droppar resten in.

Kanske blir det lite lugnare på bloggen denna vecka? Som jag skrev tidigare känner jag behov av lite återhämtning, lite tid att hämta inspiration och då tycker jag att midsommarveckan med familjehäng är utmärkt för det.

Som vanligt har jag en något romantiserad bild av midsommar. Tankar om att gå upp tidigt och binda krans, duka upp sommarfrukost ute, åka på pick-nick och sånt. Vi får se hur det blir? Förra året var det iskallt och vi höll oss faktiskt mest inne. Men en får ju drömma! 🙂

Hur firar ni?

8 tankar om “En midsommardröm

  1. Firar på bästa möjliga sätt, hos min bror med familjen. Vi kommer att grilla och äta annat gott, dricka lite vin och spela spel. Helt perfekt, längtar dit! Trevlig midsommar till dig!

    Gilla

    • Åh, idyll! Ja, det där med vädret och midsommar: Inte alltid exakt som en vill ha det. Men det blir ofta bra ändå 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s