Sommarkänslan

 

Det händer uppenbarligen något med mej när sommaren börjar så här ”på riktigt”. Alltså ja, jag vet att det är si och så väder här och där men semestrar börjar ändå dra igång, roliga saker händer och här är det dessutom helt ok med sol. Men vad händer då? Jag går in i något slags semester-mode. Inte så att jag vill sluta blogga eller så, mer att jag liksom lullar runt, tar lättare på saker, stressar inte lika mycket -Bara bra grejer alltså!

 

jagkrans

Gillar den här sommarkänslan så mycket. Varje år blir jag förvånad över hur jag stod ut hela långa, mörka vintern -Obegripligt!?

rosablommor

Fast jag tänker också att det är p.g.a den där vintern som en uppskattar det så mycket, nästan blir berusad. Känslan av att bara kliva upp ur sängen och dra på en klänning, känslan av att ge sej ut på löptur i bara t-shirt och shorts, slippa tänka lager på lager -Allt blir så mycket lättare!

 

 

4 tankar om “Sommarkänslan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s