Löptur i sommarregn

Jag vet, jag vet -Det regnar nästan överallt och det är så klart ganska trist. Men idag regnade det faktiskt på det där härliga sättet när jag var ute och sprang, inget spöregn utan ljumma, lätta droppar som fick hela naturen att dofta blandat med den där doften av uppvärmd asfalt som liksom ångar av regnet.. Åh! Det är verkligen sjukt skönt att springa i regn, som naturlig avkylning. Enda smolket i bägaren var att jag glömt mina glasögon på. Jag springer aldrig med glasögon, ser hjälpligt ändå..hehe..eh… Regn och glasögon dock: Väldigt dålig kombo p.g.a att en ser noll.

Själva löpningen blev trots avkylande regn, rätt tung idag. Jag tog det lugnt och sprang 4 kilometer i maklig takt, det var precis lagom. Jag försöker ta det försiktigt nu, speciellt som jag plötsligt springer fortare, sånt sliter ju också. På fredag tror jag dock att jag ska slå till på ett längre, långsamt pass. Är så taggad på löpningen nu så att det inte finns!

En kan ju förresten tänka att jag skulle ha tagit tjusiga bilder på regndroppar och natur med tanke på väderbeskrivningen ovan? Det gjorde jag inte. Jag ger er istället mitt blöta hår och damdamdamda: Mina fötter! Så kan det bli ibland 🙂

blöttspring3

blöttspring2

2 tankar om “Löptur i sommarregn

  1. Det härliga regnet, sånt en längtar efter när sommaren varit för varm. Fast där är vi ju inte riktigt än i år 🙂 Men jag förstår precis vad du menar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s