Sponsored Video: God Morgon – Träningssmoothie

En av mina bästa grejer att återhämta mej med efter träning är smoothies. Oftast när jag har tränat så är jag inte superhungrig efteråt, den känslan kommer först lite senare, men jag vet ändå att jag behöver få i mej något och då får detta något gärna vara fräscht, fruktigt och energirikt = smoothie.

Smoothies är ju ofta baserade på yoghurt men det finns ungefär tusen andra grejer en kan välja. Den på bilden här under är exempelvis baserad på kokosmjölk och hallon. En annan smart bas är fruktjuice, det ger sötma och energi och gör det hela ännu fruktigare och inte så stabbigt.

hallonsmoothie

Här under kan ni se en video med ett recept på smoothie baserade på just fruktjuice, ekologisk äppeljuice från God Morgon närmare bestämt.  Extra plus för hur smidigt hon häller upp smoothie i flaska på slutet (andra är inte lika duktiga på det om ni minns ?)

 

http://video.unrulymedia.com/wildfire_400102496.js

Sponsrat inlägg

2 tankar om “Sponsored Video: God Morgon – Träningssmoothie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s