Att ta tillbaka tidiga springmornar

Hej på er! Hur mår ni? Har ni fina sommardagar med sol och spring? Det har definitivt jag. Snart verkar det väntas värmebölja dessutom och det är ju verkligen hur härligt som helst, enda kruxet är att det gör det svårare att få till löpningen. Jag är verkligen inte jättebra på att springa i värme, har i och för sej hört att det är en övningssak? En å andra sidan ger värmen en anledning till såna där härliga sommarmornar: Ni vet, en går upp tidigt för att slippa värsta värmen, kanske tar en kopp kaffe och lätt frukost, trär på sej träningskläderna och ger sej ut i en tyst värld där det mest bara hörs fågelkvitter.

Sommaren när jag började springa blev det många såna mornar, inte förra dock konstigt nog? Ska minsann se till att reclaima de där tidiga sommarmornarna p.g.a så otroligt härligt.

När föredrar ni att springa: Sommarmorgon eller sommarkväll eller mitt i dagsvärmen?

sommarblommor

8 tankar om “Att ta tillbaka tidiga springmornar

 1. Sommarmorgon helt klart, men annars nog på kvällen. Och absolut inte på mitt på dagen i sommarvärmen. Jag är jättedålig på att springa i värme, även om man nog faktiskt vänjer sig. Jag tycker inte om att springa med vätskebälte för jag tycker att det skumpar så mycket och har jag inte vatten med mig så blir det ännu svårare att springa i värme..

  Gilla

 2. Jag gillar att springa på kvällen, det har jag alltid gjort! Jag har liksom ingen ork i kroppen på morgonen, den har inte kommit igång helt enkelt hahaha

  Gilla

 3. Jag kom faktiskt upp imorse och gav mig ut och sprang. Är mycket positivt överraskad over detta. Både att jag kom upp och att det faktiskt inte var så jobbigt som jag trott.

  Gilla

 4. Jag springer nästan bara på morgonen/förmiddagen. Har inte alltför ont av värmen så länge jag får hålla mig i lövskuggan i skogen. Men visst är det skönt att springa på sommaren!

  Gilla

 5. Morgonen! Dels har man det gjort, dels bra start på dagen, dels svalt. Fast just denna sommar har det ju varit svalt mest hela dagarna…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s