Blogglust

Som ni märker har jag smygit igång bloggen lite, jag lyssnar på mej själv och känner vad som känns bra och nu känner jag äntligen att blogglusten börjar komma tillbaka på allvar. Det är läskigt när kroppen signalerar att den inte riktigt orkar med, just med bloggen blir det så för mej att jag kan bli sittande och stirra in i ett tomt dokument, tänka att: Något måste jag ju kunna komma på!? Men det finns liksom inget att ta av, inget kan formuleras. Det spelar ingen roll om jag har uppslag, det är i alla fall tvärstopp. En jobbig känsla som tack och lov har försvunnit nu.

Just nu fokuserar jag på att göra sånt som är härligt vilket är att springa,yoga lite, pyssla hemma (har gått in i någon inredningsfrenzy och vill göra om allt), vara i naturen..såna grejer. En grej känns lite snopen dock: Jag har glömt Midnattsloppet! Mitt i allt så glömde vi att anmäla oss. Jag som har haft det som ända springmål i sommar och så glömmer jag bort det? Samtidigt känns det lite skönt ändå, det har varit ett himla flängande i sommar och jag är verkligen ingen ”flängare”. Jag behöver kanske inte ett lopp att känna mej nervös över tänker jag. Fast kul hade det ju varit..bad1

bad2

Bilderna är från en typiskt ”bra-för-själen-grej”: I helgen åkte vi långt ut i skogen på slingriga vägar och badade i en skogssjö.

 

8 tankar om “Blogglust

 1. Jag är alltid toknervös inför lopp…. Det hör liksom till (och kanske därför antalet tävlingar kan räknas på en hand/år för egen del..?) 🙂 Men kul ändå. Anmäl dig tidigt, så du slipper glömma det, vet jag. 😉

  Kram M

  Gilla

  • Haha, jag har ju bara sprungit ett endaste lopp så jag vet egentligen inte hur min nervositetsstatus är? Kanske är det lite samma för mej?
   Ja, jag ska tänka på det 🙂
   Kram!

   Gilla

  • Jag med! Eller så här: Jag gör gärna roliga saker och flänger lite men måste ha ordentligt med ”landningstid” 🙂
   Kram!

   Gilla

 2. Varken jag eller min kompis som jag skulle springa med kommer att kunna springa, så ni hade ju kunnat springa i våra namn. Jag hade velat se D klämma in sig i en damtröja i stl S ;).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s