En förkylningssläng

I morse när jag vaknade så kände jag kli i halsen och var dessutom lite snorig. Kan ju tycka att det är lite tråkigt eftersom solen verkligen strålar, på gården plaskar några barn i en pool och katterna ligger som utslagna små mattor i värmen. Men äsch, jag satt en stund i solen ändå, tänkte att d-vitaminpåfyllning får trumfa eventuell basilusktillväxt. Verkar som det fungerade? Känner mej faktiskt bättre. Hoppas det bara är en av mina endagarshalsont för i helgen vill jag verkligen passa på att bada. Hitills har det bara blivit två ynka bad i sommar och det kan jag verkligen inte acceptera.

Nu har jag landat en stund i soffan inne, sitter i soffan och slösurfar och ska snart ge mej på ett nytt hemmaprojekt. Här har pressats växter minsann! Tanken är att det ska bli någon slags tavla (som jag skrev i tidigare inlägg: inredningsfrenzy råder). Det var väl det från mej idag: halsont, soffläge, diy och ganska glad ändå!

soffa

2 tankar om “En förkylningssläng

  1. Ah, vad tråkigt med att säsongens förkylningar är på G. Jag vaknade igår med lite huvudvärk och lite känningar i öronen….idag känns det bättre, peppar peppar 🙂 Ha en fin lördag! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s