Hej vänner!

Som ni säkert har märkt så pausar jag  (eller snarare låter bloggen gå på halvfart) just nu. Det känns så klart tråkigt men just nu går min energi åt till att försöka låta bli att krascha in i den där väggen med huvudet före. Det är något jag verkligen inte vill och även om det känns lite bittert att släppa bloggen som jag lagt ned så mycket tid och energi på så är det nödvändigt att göra ett litet tag. Nu låter ju detta väldigt dramatiskt och definitivt men jag hoppas vara tillbaka med full kraft ganska snart. Under tiden jobbar jag med mej själv, gör härliga saker och försöker må så bra det bara går.

Vi ses snart! Lovar!

6 tankar om “Hej vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s