En skogsutflykt

När jag känner mej stressad, som om jag behöver ”jorda” mej lite, då vill jag ut i naturen. Bara jag befinner mej utomhus känns det som om jag får lite perspektiv på saker. Det kan räcka med att bara gå utanför dörren men det allra bästa tycker jag är att komma ut i skogen.

lövI söndags var en perfekt åka ut i skogen dag. Jag och Daniel satt hemma och gjorde ingenting, solen lyste och det kändes höstigt ute på ett härligt sätt, ingen dag en vill sitta inne på direkt. Sagt och gjort, vi begav oss ut längst slingriga grusvägar, stannade vid ett ställe det såg fint ut på och knallade rätt ut i skogen.

skogJag tycker det här är så vackert: solen liksom krånglar sej ned mellan stammarna och skapar små pölar av guld. Det blir en så fin kontrast, det glada, ljusa mot det mer allvarliga och mörka.

bärJag önskade att jag haft en hink eller i varje fall en påse med mej för det fullkomligt dignade av bär, mest lingon. Men det får bli en annan dag helt enkelt.

jagDen här dagen var vi ju faktiskt mest  ute efter att njuta, sitta i mossan med solen på näsan. Fast ok, här märker jag att jag bloggförskönar lite…Mossan var faktiskt rätt fuktig och myggen var rätt många… Men ändå, en kan faktiskt stå ut med det också och på det hela taget var det mysigt.

utflykt1Ibland behöver det inte vara så fancy, det blir liksom rätt lyxigt ändå. När vi fick vår utflyktsidé hade vi bara knäckebröd hemma. Fast knäckebröd med kaffe, och plommon från Daniels mammas trädgård till efterrätt smakar faktiskt sjukt gott under en gran.

smörgåsJag hade laddat min macka med ruccola och färska champinjoner – Väldigt gott!

Sen blev myggen lite väl mycket så då åkte vi hem, lite gladare och lite mer fyllda av energi än innan.

2 tankar om “En skogsutflykt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s