Och så var jag tillbaka!

fredag

Heeeej på er! Nuså, nu är tanken att jag ska vara tillbaka och blogga på som vanligt. Ni ser ju på de senaste inläggen hur jag har hattat fram och tillbaka i mitt mående på senaste tiden; orkar jag, orkar jag inte? Men nu, nu tror jag att jag orkar! Vad som krävdes var att se över mitt bloggande lite, att förstå att om jag kräver kvalitet av mej själv, fina bilder och bra texter, om jag gör det, då måste jag vara förberedd, ha lite back up, inte blogga på minuten så som jag ofta har gjort. Alltså, så himla enkelt egentligen?! Det är ju inte så att jag inte har fattat att det är bra att vara förberedd men jag vet inte? Jag började blogga väldigt tidigt, i bloggens linda, har haft otaliga bloggar, dock ingen som den här. Ingen som krävt något av mej. Där i början kanske en knäppte en dagens outfit med mobilen, skrev en liten text och sen var det fixat och klart. Nu ser det inte riktigt ut så längre. Eller, det beror ju på vad en vill med sin blogg så klart. Men om en, som jag, ser den som en del i ett arbete måste en nog strukturera upp tillvaron lite mer om en inte vill dö stressdöden.

Alltså, nu låter det verkligen som jag har haft noll koll. Så är det ju inte riktigt, mer att jag tänkt: ”Jag skaaaa skaffa struktur. Seeeen”. Men sen har liksom aldrig kommit, den där pausen för att skapa struktur och innehåll har aldrig infunnit sej. Därför tror jag det var bra att jag tog en liten paus. Nu har jag massor med saker att berätta om, flera saker att visa och behöver inte känna att jag måste vara mitt kreativaste jag exakt prick hela tiden.

Så nu så, nu kör vi igen!

Jo, och så ett tips: Känner du lite som jag gjort med mitt bloggande, att det blir väl pressande och inte lika kul längre. Lyssna på Bloggbusiness, avsnitt 19 med Sandra Lundin/Atilio. Där finns massor med smarta tips och tankar att hämta kring just detta (Det finns i och för sej massor med bra saker i alla avsnitt men just detta gillar jag lite extra).

6 tankar om “Och så var jag tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s