Detta vill jag att Springer & Trimmar ska vara

Under tiden som jag pausade funderade jag också mycket på det här med att träna, träningsblogga, vad jag kan tillföra och vad jag vill att bloggen ska vara. Det är absolut inte så att jag inte tror att jag har en plats i träningsbloggsvärlden, det vet jag att jag har. Det kan dock vara lätt att tappa bort sej lite ibland: Borde jag lägga upp övningsvideos, borde jag sträva efter något speciellt mål, borde jag skaffa magrutor? Är det så en träningsbloggar? Nej, jag tror att det inte alls behöver vara så. Allt det där finns ju i överflöd om en söker träningsbloggar, jag säjer inte att det är något fel, jag säjer bara att det inte är mitt sätt att träningsblogga.

springerochtrimmar1

Det jag har tagit fasta på (och som ni också berättat för mej att ni gillar), är att jag är en vanlig person, en person som tränar för att må bra, som springer av passion. Det blir alltså inga progressbilder -Ja, jag vet, jag tog en irrväg runt något sånt också i bloggens linda (you live and you learn), det blir nog inga övningsvideos (är ju ingen pt, vill inte att någon får men för livet..hehe..eh). Vad det blir och vad jag vill att det ska vara är: Lustfylld träning, träning för att må bra så väl psykiskt som fysiskt. Att trivas i sin kropp, att totalt strunta i det där att forma om och greja, att istället fokusera på nöjdheten och låta kroppen hänga med. Det blir också mina tankar kring kropp och ideal, kring kost och hälsa. Och så blir det så klart massor med god vegetarisk mat och lite skönhet. Sånt jag gillar och mår bra av.

Jag skissar på att ge hela bloggen en make over men det får helt enkelt ta den tid det tar. Just nu är jag glad att jag sparkat igång bloggen igen och känner att jag ska det lite lugnt med storprojekt, men det kommer nog.

springerochtrimmar2

Kort sagt:Det jag vill att en ska känna när en besökt min blogg är bl.a: ”Spännande, det vill jag prova”, ”Jag ska nog våga prova att börja springa ändå” o.s.v, positiva grejer alltså. Jag vill att en ska våga testa nytt och se möjligheter när en gjort ett besök här, kanske kan det vara att införa mer vego, kanske att börja vara snällare mot sin kropp eller nästan det bästa av allt: Att våga ta de där första springstegen!

springerochtrimmar3

 

 

 

 

16 tankar om “Detta vill jag att Springer & Trimmar ska vara

 1. Låter vettigt tycker jag!
  Jag tänker lite så med min blogg också. Okej, jag springer ju en massa lopp och så där och ibland tränar jag specifikt för dem, men det är viktigt att det framgår att jag verkligen inte är någon expert, utan bara berättar hur jag gör. Nummer ett för mig är att vara sund och att bloggen ska vara sund – ingen hets, bara sundhet liksom 🙂
  Det är därför jag har saknat din blogg så mkt också, att du visar en vettig bild av det här med träning och hälsa, det kan bli så himla hetsigt i vissa träningsbloggar om att man ska göra si eller så, men faktum är ju att man bara är en helt vanlig människa som vill ha in lite träning och välmående i sitt liv. Jag håller mig mest till bloggar som visar det.

  Gilla

  • Precis, exakt så känner jag för din blogg med! Det är liksom helt ok att vara en människa som tränar lite för sin egen njutning och sitt välmåendes skull 🙂
   Sen är det klart att jag har mål också på något vis, det är ju inte som att jag inte gillar att bli snabbare t.ex. 😀

   Gilla

 2. Låter toppen! Är ju just därför jag följer just din blogg och inte alla de andra träningsbloggarna. Är ny, sen i början av sommaren, på det här med sommaren. Och blir så peppad av att läsa om din resa! Tack för att du delar med dig!

  Gilla

 3. Det är precis såhär jag ser på din blogg 🙂 Det är så härligt när DU kommer fram och lyser igenom inläggen, för det är du som är härlig och intressant att läsa om 😀

  Gilla

 4. Det är ju den mixen som är så härlig, träningen som ligger på en normal människas nivå, skönhet, recept och vardagsliv. Jag älskat den kombon och bloggen blir så levande. Men jag vill allt ha liiiiiite mer springinlägg! 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s