En fredagslista om mej (stulen så klart!)

Hos Beata hittade jag denna lista som jag skamlöst gjorde till min egen.. Eller skamlöst och skamlöst. Hon sa faktiskt att en fick, det är bara jag som vill känna mej lite tuff och laglös här va..

Var är din mobiltelefon? På bordet bredvid mej.

Var är din andra hälft? På jobbet i skrivandets stund.

danielochjag

Ditt hår? Oftast uppknutet i något en med lite god vilja kan kalla knut i bakhuvudet. På ett bröllop här om sisten testade jag dock den här frillan som Linnéa tipsade om, tänkte göra den till lite mer standard i mitt liv då den är tjusigare och plättlätt att göra.

hår

Ditt humör? Känner spontant att mitt humör aldrig riktigt är ett och samma speciellt länge? Men just nu, väldigt tillfreds!

Din dagsplan? I mitt nya liv ingår att planera och göra saker i förväg för att slippa leva med kaninhjärta. Därför sitter jag nu och förbereder några blogginlägg till helgen (detta t.ex).

Det bästa du vet? Massor med saker men min familj är alltid på första plats.

Din dröm inatt? Kommer inte ihåg?? Brukar komma ihåg? Det har dock varit väldigt mycket zombies på sistone. Det började när Daniel varit på min lillebrors svensexa och berätta om något zombietjosan-event de varit på…

Ditt livsmål? Blir stressad av den här frågan. Vad då livsmål? Äsch, det är väl det vanliga då: Älska, göra roliga saker, trivas, sprida glädje.

Rummet du är i? Mitt kök! Faktum är att jag flyttade mitt bloggande hit från soffan för några dagar sen och är sen dess mycket effektivare, slösurfar nästan inte alls?

kök

Din hobby? Löpning så klart (annars vore den här bloggen ett extremt konstigt påfund), att sy, att maratonkolla serier, att diy:a, att umgås, att lära mej nytt. Foto är också en bubblare.

soljag

Din skräck? Usch, vill inte tänka på sånt.

Vem vill du vara om sex år? Mej själv vore ju bra? Annars har något väldigt märkligt inträffat. Kanske är det det som är min skräck?

Var var du igår kväll? Litar du inte på mej?

Vad är du inte? Tyst så ofta.

En sak du önskar dej? Hälsa och välmående för mej och alla jag tycker om (alla andra med förresten).

Var växte du upp? Siljansnäs i Dalarna, ett samhälle utanför Leksand. Sjukt vackert och min favoritplats i världen.

siljansnäs

Det senaste du gjorde? Tryckte enter 😀

Din TV? Obefintlig

Dina husdjur? Katter. Små förstörelsemaskiner som ägnar dagarna åt att välta saker, jaga flugor, dra runt kattsand i hela lägenheten, håra, sova och vara alldeles, alldeles underbara ❤

agnes

Saknas något? Min mamma ringde för en stund sen och talade om att hon inte hittade fjärkontrollen.. Förutom det, ingenting. Förutom pappa då, han saknas alltid.

Din bil? Har ingen bil, har inte ens körkort.

Något du inte har på dej? Som i ”aldrig skulle sätta på mej” eller ”inte på mej just nu”? Tar det första, det är roligast: Foppatofflor eller såna där praktiska vandringssandaler.

Favoritaffär? Vet verkligen inte? Men gillar second hand väldigt mycket!

Din sommar? Härlig, bröllops- och möhippe-fylld. Kärleksfylld.

Älskar någon? En hel drös personer men mest i hela världen: Daniel, mamma, min bror och hans fru ❤

Favoritfärg? Det där växlar tror jag och beror på vad färgen sitter på?

När grät du senast? Har gråtit rätt mycket på sista tiden, för världens överjävlighet och i frustration och ilska över dem som är helt empatilösa.

 

2 tankar om “En fredagslista om mej (stulen så klart!)

    • Haha, det roliga är att jag liksom har bilden av mej själv som en stillsam, lite blyg människa men när jag lyssnar på mej själv så inser jag att min mun glappar heeeela tiden 🙂 Hoppas vi ses någon gång och får prata i mun på varandra 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s