Att läsa på en lördag!

Under veckan som gick har jag samlat på mej ett gäng länkar som jag tyckte var så där extra bra, två som bränner till och en som är pur pepp, lycka och framtidstro och en som är helt och fullt nödvändig just nu. Så varsågod, nu blir det.. lördagsläsning

  • Elsa Billgren/Ett finger mot magen Elsa beskriver så bra känslan när okända människor invaderar ens privatliv och kropp med frågor om graviditet. Den där känslan som får en att hålla in magen hårt, hårt flera dagar efteråt, i värsta fall i åratal. Jag kommer aldrig förstå hur de här människorna tänker och hur poletten aldrig, någonsin kan trilla ned hos dem.

 

 

  • Jag hittade det här inlägget om Barbro Bobäck, världens snabbaste 70-åring hos Jessica Claren i veckan. Blev så otroligt peppad av tanken på Barbro att jag googla massor och dessutom hittade den här texten om henne. Hur coolt är det inte att Barbro är Åhlens nya frontfigur för träningskläder? Supercoolt och något som ger en både ett leende upp till öronen och en tro på framtiden.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s