Proteinpuddingstest

Här om dagen testade jag proteinpuddingen, den från NJIE,  jag sett dyka upp här och där på sista tiden. Eller så här: Egentligen testade jag den inte så mycket för proteininehållet eller i tron om att det skulle vara en superprodukt. Min anledning var snarare att jag blev lite nostalgisk då jag såg att den fanns i smaken Caramel. När jag var liten hade nämligen min farmor rätt ofta någon slags portionspudding med caramelsmak som jag åt och tyckte var en smaksensation vid typ 5-6 års ålder. Sen dess har jag alltid sneglat lite åt den där hyllan med portionsförpackade yoghurtar och puddingar i affären men aldrig riktigt sett någon som påminde om den farmor hade. Alltså var min förhoppning att denna skulle smaka likadant.

protpud1

Gjorde den det då, är puddingjakten över nu? Nja, alltså, jag tyckte den var helt ok god, lite lik min barndomspudding i smaken. Dock var konsistensen inte så puddingaktig, mer rinnig. Jag tycker en pudding liksom ska vara lite dallrig om ni förstår hur jag menar? Dock mättade den rätt bra och kan nog fungera som nödmellis istället för exempelvis risifrutti.

protpud2

 

Har någon av er testat? Vad tyckte ni?

4 tankar om “Proteinpuddingstest

  1. Min arbetskollega har käkat de där och jag fick smaka. Säger som du. Helt ok, men ingen fantastiskt. Fast å andra sidan tror jag ofta att den ”nostalgiska” smaken ligger just i nostalgin. Frågan är om det var så gott som man minns…? Fast kanske. 🙂

    Kram M

    Gilla

    • Haha, relaterar så mycket: Kan vara nyfiken på något och ha som avsikt att köpa men ändå glömma. Så kan jag hålla på i månader..hehe

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s