Inte ens när det blir dåligt blir det dåligt

Efter min hyllning till höstlöpning kände jag att det var dags att praktisera så att säja, så jag lät lunchen sjunka lite (i underkant visade det sej) och gav mej ut. Först i början var benen pigga och ville hela tiden springa på fortare än jag tänkt mej, men efter ungefär 1 kilometer började jag må lite illa.

löparskor

Efter ytterligare en bit fick jag kramp i axeln och blev väldigt flåsig. Bestämde mej därför för att göra plågan kort, mest av rädsla för att kräkas, och satte av hemåt efter ungefär 3 kilometer. Dock inte utan att ta några nya vägar (som jag ju lovat mej själv). Varför har jag inte gjort det tidigare? Det var så spännande, även om det verkligen var pytteavstickare, att jag nästan glömde bort att jag mådde rätt illa. Nästan alltså…

Det blev i vilket fall en sväng på runt 3,5 kilometer och det räckte faktiskt för att jag skulle känna mej hemskt nöjd efteråt. Tänkte på det när jag låg i badet efter rundan <- En till grej som är bra med hösten förresten, varma bad efter löpturen, att det spelar nästan ingen roll hur dålig en löptur blir, en får liksom alltid belöning ändå, om inte under själva löpningen så i alla fall efteråt!

4 tankar om “Inte ens när det blir dåligt blir det dåligt

 1. Bra att du har lovat dig själv. Det är ofta lättare att stå vid sitt ord då. 🙂
  Vad gäller illamåendekänslan (känner igen mig, hatar att spy och så gjorde jag det efter risveden nu. TRE gånger…. 😮 )
  Sorry, sidospår. Det jag tänkte säga: Spring ännu långsammare eller gå, om du får den känslan. Ofta är det att man rör sig fortare än kroppen klarar för att göra sig av med mjölksyran).

  Gilla

  • Oj, tre gånger :-O Stackars!
   Jag provade att sakta ned och t.o.m stanna men det kändes som det redan gått för långt så jag sprang hem. Logiken i det…haha

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s