Vilodag och tejakt

Jag kände mej rätt nöjd med mej själv då jag la min vilodag idag och inte igår (satsar på att komma ut ungefär varannan dag i dagsläget). Här har regnet formligen öst ner hela dagen och jag har hållit mej inne med te, poddar och pyssel. Nog för att regn är riktigt härligt att springa i, dock inte riktigt fullt så härligt när det öser ned. Sist jag sprang i ösregn glömde jag dessutom att ta av mej glasögonen. Någon av er som gjort det misstaget? Annars kan jag tala om att en ser precis noll (ja, förutom vatten då).

te

Te förresten! Kan ni inte berätta om ni har några favorit-teer? Det är ju nu som den riktiga te-årstiden är här och jag är inte någon vidare te-kännare så tar gärna emot tips. En vill ju gärna dricka eko-te känns det som då det säjs vara en himla massa gifter i vanliga. Eller är jag ute och cyklar nu?

agnes1

Här är förresten en som är extremnöjd när jag håller mej inne en hel dag. Okej, han ser ju inte vidare, värst glad ut på bilden men han visar sin nöjdhet genom att klämma ned sin kropp i mitt knä och vägra flytta på sej på långa stunder. Om jag nu skulle ha något annat i knät, typ en kaffekopp eller bok, tar han noll hänsyn till det. Och ja, det kan en ju förstå.. Kattliv verkar ju..ehm.. vara rätt ansträngande.. Vi säjer det i alla fall.

agnes2

 

 

12 tankar om “Vilodag och tejakt

 1. Tesäsong….mitt favvo te är nästan alla smaker från Pukka, ett ekologiskt te. Pukka revitalise är ett kryddigt te med smak av kanel, kardemumma och ingerfära…det är min favorit 🙂

  Gilla

  • Jamen ja, jag gillar ju Pukka och har testat vanilla chai och detoxtet men inte din favvo. Den ska jag lokalisera! Tack för tips 🙂

   Gilla

 2. Nu till hösten är ju chaite gott! Annars gillar jag alla fruktiga teer med mycket smak. Chokladsmaker är oxå gott, oxh häromdagen köpte jag ett kokoste som var super! Melonteär oxå jättegott.

  Gilla

 3. Åh te´t som Cecilia tipsar om, Pukka Reviltalise är supergott! Ett annat som jag gillar är ett grönt te från Figgs med smak av citron/ingefära. Tror inte det är ekologiskt, men riktigt uppfriskande smak! 🙂

  Gilla

 4. Ping: Fredagslistan - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

 5. Ping: LinspastaCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s