Brunchens dag

Vet ni att det är brunchens dag idag? I och för sej är det kanske lite sent att släppa den nyheten nu men jag är inte riktigt i form idag. Faktum är att jag ligger i sängen med rejäl mensvärk och tycker aningens synd om mej själv, därav det ouppstyrda bloggandet. Men ja, det är i alla fall brunchens dag idag. Egentligen hade jag tänkt styra upp en superbrunch med scones, smoothie och grejer men sen fick Daniel lov att jobba och jag fick ont i magen. Men lite brunch fick jag till i alla fall, en minivariant i sängen. Jag serverade mej själv äggröra, paprika, vego-salami och inlagd gurka. Hade gärna haft något juiceaktigt också men det hade jag inte hemma.

Men trots magont har jag en ganska soft dag, jag ligger i sängen, lyssnar på poddar, just nu Träningsglädje talks om bl.a pengar, träningskläder och tvångstankar -Alltså hahaha, väldigt roligt, relaterar otroligt mycket till tvångstankedelen. Kanske berättar jag en dag om mina egna knasigheter, vi får se men kan avslöja att jag har en del…:-).

Annan härlig grej: Daniel ringde precis och sa att han tar med sej thaimat på vägen hem -Älsk på det och älsk på honom! Såna små grejer är faktiskt guld dagar som denna.

Hur är det med er, har ni brunchat något idag?

brunch1

2 tankar om “Brunchens dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s