Jag vill ha tips!

 

yoga1

 

Hej hörrni! Det ville sej inte bättre än att jag gick och blev lite krasslig. Ligger därför fortsatt nedbäddad och har det ganska tråkigt. Tänkte därför fråga er om ni har läst något extra bra de senaste dagarna? Kan ni inte länka det till mej i kommentarerna då? Jag är in the mood att upptäcka nya bloggar! Det behöver naturligtvis inte vara träningsbloggar så klart 🙂

13 tankar om “Jag vill ha tips!

 1. Försöker leta i min hjärna efter något att tipsa om! Det första jag tänker på är en bok jag lyssnar på just nu, som du kanske redan hört om. Tid med Alex Schulman och Sigge Eklund. Jag tycker den är superintressant. Tid är ett sånt ämne som jag ständigt går runt och funderar kring.
  Krya på dig!

  Gilla

  • Äsch, det spelar ju ingen roll om det är bloggar eller böcker 🙂 Är faktiskt supersugen på att läsa den -Måste införskaffa!
   Tack snälla!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s