Frisk luft och en rätt blöt värld

Hej, nu tittar jag upp från sjuksängen här igen. Bluäää för sjukor! Är det nu det börjar för denna hösten? Nej, tycker jag. Jag bestämmer härmed att det var första och sista för i år..hehe

Nåja, idag har himlen formligen öppnat sej här, det regnade så hårt att Agnes (katten) tog betäckning under skohyllan..  Men mellan skurarna hann jag gå ut och få en nypa frisk luft, något jag trånat efter. Tycker verkligen inte om att tvingas spendera tiden mellan lägenhetens fyra väggar i flera dagar, det är som kreativitet och energi rinner av en då.

skor

Ok, det regnade faktiskt fortfarande lite när jag stack ut näsan men inte så farligt. I alla fall inte så farligt att jag skulle missa chansen att gå ut: Aaaah, frisk luft! Tycker egentligen det är rätt vackert så där precis efter regn, när dropparna hänger kvar i löven och allt är liksom är blankt.

droppar

Resten av dagen tänker jag spendera inne dock. Blev hemskt sugen på att baka något, typ något bröd med massor av frön och grejer. Eller kanske något mer sött? När jag tänker på det så är jag sugen på att testa både Saras kolasnittar, Sandras glutenfria bröd och Stinas Zucchinibröd -Note to self: Köp brödform! 

Så länge lämnar jag er med en jääättestor vattenpöl. Varsegod ! 🙂

vattenpöl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s