Fredagslistan

Jag tycker att det är ett bra sätt att sammanfatta veckan på, med en fredagslista. Från början är ju listan fantastiska Sara/Träningsglädje:s initiativ men jag ser att fler och fler hänger på och det är så kul att läsa. Alltså så här, en kan ju kanske tänka att listor är en blog out (=cop out) men faktum är att jag älskar dessa listor. Jag läser dem alltid med frenesi. Kanske blir det intressant för att någon annan ställer frågorna? Som bloggare pratar en ju annars mycket utifrån sitt eget perspektiv. Listor blir svaret på de där andra frågorna kanske?

Nåväl, här kommer min lista, ackompanjerad av ett av, för mej, höstens bästa: Äpplen!

Bäst i veckan hitills: Jag måste säja TACKSAMHETEN. När en ser världens grymhet på så nära håll blir en så tacksam för det lilla. Att en har ett hem, att en kan fylla sin fruktskål med höstäpplen, att en har dem en älskar på besöksavstånd. Egentligen, när det kommer till kritan, är det ju det som verkligen, verkligen betyder något. Ödmjukheten inför det, att en råkade hamna här..

äpplen3

Sämst i veckan hitills: Den himla sjukan. Det är så typiskt: En känner att en har flyt med träningen och då kommer förkylningar och lägger sej som en kil i flowet. Grrr.

Där har jag ont: Ingenstans faktiskt. Jag har var stel på ett ställe i ryggen skitlänge men sen har jag yogat ivrigt och det har faktiskt gett med sej. Får inte glömma yogan! Yoga = ❤

Det tänker jag mycket på: Världsläget, människor som tvingas lämna allt, vad jag kan göra.

äpplen2

Det klär jag mej i:  Alltså, jag har varit sjuk i veckan och nu är det fredag…Tajs och mjuka tröjor m.a.o.  Fast är väldigt sugen på höstmode!

Nästa vecka ser jag fram emot: Att vara pigg och frisk och SPRINGA!!

Det dricker jag: Väldigt mycket te just nu (tack för alla bra te-tips)

äpplen1

Idag händer detta: Fredagsmys! Tidigare har vi varit på en liten shoppingrunda och ätit MAX-brunch (glamouröst ska’re va).

Söndagen tillbringas på:  Tänker först och främst på att jag på Söndag nog är redo för en löprunda! Annars vet jag inte riktigt? Gillar inte att planera upp mina helger för mycket.

Och mest av allt önskar jag detta: Att människor världen över får känna sej trygga.

(Här har förresten Träningsblogga och Erika också skrivit fredagslistor!)

 

4 tankar om “Fredagslistan

    • Ja, eller hur 😦 Tur att det händer mycket fint också, att människor vill hjälpa så mycket (även om en önskade att det inte behövdes).
      Hade en finfin helg!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s