När jag inte tränar gillar jag att…

Igår fortsatte jag traska omkring på halvfart men idag känner jag mej piggare men fortfarande aningen i slow motion. Kanske är det bristen på träning på sista veckan som gjort mej seg? Ska ta reda på det idag. Tänker ge mej ut på en springtur sen och testa. Det är verkligen underbart väder idag så det blir nog bra!

Igår ägnade jag mej annars åt annat som ger energi, något som en mår bra av tycker jag är bra att göra i alla fall  litegrann av varje dag och då är det ju ett plus om en har lite olika grejer att ta till. I mitt fall är det ofta inredningspyssel. Kan bli alldeles nipprig av att komma på något som en kan göra själv. Det bästa är om jag har sett något fint och kommer på att jag kan copy-katta.

ampel3

Igår knöt jag till  exempel till den här (aningen skeva) ampeln. Trots skevhet tycker jag att det blev himla fint ändå! Dessutom gillar jag idén att hänga växter lite mer skyddat på väggen. Om ni hört talesättet ”You can have cats or plants, not both” så förstår ni varför…

Hur som helst, detta ska absolut inte bli någon pysselblogg, det finns det andra som gör mycket bättre, men jag gillar tanken på att dela andra saker än träning som ger energi. När jag läser bloggar ser jag ju mest vad ni tränar, kanske inte så mycket andra saker som ni brinner för så det vore himla kul att ta del av det. Ni kan väl berätta?

Jag börjar: Förutom av att springa så får min själ energi av att pyssla (som sagt), sy kläder, läsa bra böcker, prata med människor – Det är nog mina främsta bästa grejer.

Vilka är dina bästa?

ampel4

 

13 tankar om “När jag inte tränar gillar jag att…

  • Jamen ja, matlagning hade jag glömt! Det tycker jag också är kul och avkopplande (fast inte ”stress-vad-ska-vi-äääääta?”-sorten då) 🙂

   Gilla

  • Haha, ja, jag kan tänka mej det. Funkar nog egentligen på alla mycket klåfingriga och korta individer med förkärlek för att rycka av blad och gräva ur jord 😀

   Gilla

 1. Jag gillar att laga mat och baka och testa på olika recept i köket. Jag gillar även att läsa kokböcker (och böcker överlag) och tänka ” det där ska jag laga nån dag…”. Sedan trivs jag väldigt bra tillsammans med mina föräldrars hund eller alla djur egentligen. Bara få gosa med dem och känna den mjuka pälsen mot huden.

  Gilla

 2. Åh, men exakt så har det varit för mig med växter vs katt! Inte för att katten rört och förstört mina blommor, men mer för att jag skitit helt i att vattna och pyssla om dom och bara brytt mig om katten istället, haha xD
  När jag inte tränar gillar jag att tänka på träning och läsa om träning, men annars är katter min stora passion. Framför allt min egen katt då, och den som eventuellt ska flytta in här snart.. 😀

  Gilla

 3. Ping: Helgen i två bilder och en bloggutmaning - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s