Kvällschia

Det blir mycket mat på bloggen nu märker jag. Jag är inne i en sån period nu när jag älskar att laga mat och baka, det går ju lite i cykler det där. Har ni förresten tröttnat på chiapuddingar? Själv har jag absolut inte tröttnat, tycker att de är en så smidigt och gott till både frukost och mellanmål. Dessutom är inte en chiapudding en chiapudding, de går ju att variera i en oändlighet! Nu när det är pumpatider påminns jag t.ex. om att jag måste göra denna som smakar pumpapaj.

chia4

Själv har jag just ätit denna som ni ser på bilden, en variant med mosad banan, kokosmjölk, blåbär och chiafrön (såklart!). Banan är förresten en ny favorit att mosa ned i puddingen, den ger liksom lite stadga, sötma och krämighet.

Vill förresten ofta äta något så där runt åtta-niotiden på kvällen, något lätt men ändå med näring – Då tycker jag att en chia är perfekt. Jag brukar försöka att komma ihåg att göra i ordning en på dagen så att jag har till kvällen, eller förresten: Ofta gör jag flera så att jag har frukost också. Rätt bra är det ändå, detta älskade/hatade lilla frö!

chia5

2 tankar om “Kvällschia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s