Löpning i höstfärger och guldigt ljus

Kvällarna nu är ju magiska: Träden börjar spraka i olika färger och solen är alldeles guldig innan den går ned. Jag var precis ute och sprang i det där, eller precis och precis…: Kan någon tala om för mej exakt vad som händer den där stunden efter träning? Jag duschar, äter lite och så har det plötsligt gått timmar? Märkligt är det…

Apropå bilderna: Jag har inte plöstligt börjat springa i skogen, jag nötte asfalt idag med, det är liksom min grej har jag märkt. Skogen på bilden ligger precis bakom vårt hus och är egentligen mest en dunge (och perfekt fotokuliss). Lyx att ha den där! Haha, fast ibland fladdrar det dock i gardinerna i hyreshuset vi bor i när jag är där ute och tar kort, speciellt när jag använder Daniel som fotograf eller tar bilder på mej själv. Kan dock förstå det, om en inte är insatt i det där med bloggar och sociala medier så måste en tro att jag är en person som inte kan få nog av att se mej själv på bild  🙂

Dagens springtur var i alla fall en fin en i kvällssolen. Lite seg och flåsig i början men när jag väl kom in i lunken så blev det skönt. Och ja, jag fortsätter med att svänga av på nya ställen. En kan verkligen undra varför jag varit så dålig på det förut? Det gör ju löpningen så himla mycket mer spännande.

spring2

spring1

 

2 tankar om “Löpning i höstfärger och guldigt ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s