Resan är målet

Ja, jag vet, rubriken kanske är en något uttjatad ”säjning” men när det kommer till träning (och mycket annat i livet) tycker jag att den är så himla sann. Jag har verkligen gjort det där, väntat på sen. Sen när jag blir smalare, snabbare, när jag äter hälsosamt exakt, prick hela tiden, då börjar livet! Fast nu var det ett bra tag sedan jag lät de tankarna ta plats, fast ändå, jag vet att många tänker just så vilket är sorgligt men förståeligt.

höst2

Jag plöjde igenom de sista avsnitten av ”Träna med Kalle” igår. Okej, nu vet jag att jag inte direkt först på bollen här men ni MÅSTE se!! Aldrig har jag blivit så upplyft av något träningsprogram som det, så peppad och glad. Träning är för alla! Jag älskar filosofin i programmet: Att bara börja där du står. En måste inte vänta med livet tills en blir smal, tills en får bättre kondition, tills en skaffar bättre matvanor. Livet är nu, en kan träna nu!

På sista tiden har jag förresten pratat med ett antal människor som gärna vill springa men säjer att de inte kan. Jag kom att tänka på dem när jag såg programmet, Kalle säjer något i stil med: ”Spring så långt du orkar åt ett håll”. Det är så självklart men något som ofta blir onödigt svårt, men det är ju faktiskt inte svårare än så: Spring så långt du orkar åt ett håll! När jag tänker efter så var det faktiskt exakt så jag själv började, lite längre och lite längre varje gång: Med urgamla löparskor (just det kanske inte är att rekommendera), bomullstajts och t-shirt.

höst1

Det jag vill säja med texten egentligen: 1. Se ”Träna med Kalle” , 2. Du behöver inte vänta. Allt det där härliga kommer inte hända när du är klar med någon resa, det händer så snart du snörat på dej löparskorna, gått till gymmet eller lyft en sten.

6 tankar om “Resan är målet

  1. Alltså! Jag tänkte blogga om Kalle idag!
    Jag tror att det var senast förra veckan du också hann före mig med någonting jag hade tänkt skriva. Great minds think alike, antar jag, haha, jag måste bara bli lite snabbare 😉
    Bloggade om en kettlebell istället!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s