Jag och yoga-affären

yogakärlek

Ibland kan det nästan kännas som jag har en hemlig träningskärlek bredvid bloggen: En liten yoga-affär! Jag vet inte riktigt varför det har blivit så, för om det är någon träningsform jag gör nästan varje dag så är det faktiskt yoga. Yogan är för mej ett ställe att gå till för att sträcka ut knakande muskler, för att slappna av och vara mindfull…och ja, i ärlighetens namn, låtsas att jag är Yogagirl för en stund.

Kanske har det blivit så för att yogan är så kravlös för mej och därför inte speciellt avancerad, som jag tror att jag inte kan visa upp det om jag inte kan stå på huvudet minst? Eller för att jag är rädd att det ska bli prestation i det om jag bloggar om det? Jag är så rädd om den där hemliga, lilla yogaplatsen jag har. Samtidigt, det är klart att jag vill dela med er: Som igår, när jag bara skulle göra lite child’s pose i all enkelhet framför tv:n och det slutade med att jag nog yogade i, i alla fall 45 minuter. Bara för att det är kul, för att jag vill.

Yoga är så lekfullt och roligt för mej: Jag kan ge mej på någon pose som jag drömmer om att kunna en vacker dag och börja de första stapplande stegen dit, glömma bort tiden och  bli överlycklig när det går lite, lite bättre. Och att dessutom, efter en stunds tragglande upptäcka att en t.ex. inte är öm i ryggslutet längre, som en bonus liksom.

Det kommer nog dock att dröja ett tag tills ni ser mej stående på händer i motljus på någon strand, det kanske aldrig händer och i så fall känns det som om det gör precis ingenting. Fin känsla ändå.

 

3 tankar om “Jag och yoga-affären

  1. Åh vad jag önskar att jag också var där.. att jag kan lyckas njuta av Yoga till fullo och få ta till det i vardagen. Men jag har en bit kvar känner jag 🙂 det är så jäkla svååårt, utmanande och ibland känns det helt omöjligt… 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s