Dalarna och tekniskt strul

frost1Igår satte jag mej på tåget och begav mej mot mitt ”hemma”: Siljansnäs i Dalarna. Här ska jag hänga med mamma och till helgen kommer min ”moster” (egentligen är hon mammas kusin). Väldigt mysigt ska det bli!

Vad som inte är så mysigt är att nätet här är helknäppt, kan inte få det att fungera på min dator, inte heller går det att koppla in mobilen som modem (fast det kanske mer beror på…ehm..mina egna tekniska tillkortakommanden). Alltså är jag i nuläget hänvisad till att mobilblogga. Jag vet inte vad det är, men jag gillar verkligen inte att blogga från mobilen? Vill sitta bekvämt med min dator och tänka i lugn och ro. Så då vet ni, om det blir lite lugnt här så beror det på min ovilja till mobilen som bloggmedium.

 

3 tankar om “Dalarna och tekniskt strul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s