Ensamtid och att njuta av höst-Dalom

Hej, hej! Jag befinner mej fortfarande i ett höstvackert Dalarna. Egentligen skulle jag ha åkt hem idag men fick ingen biljett. Ja, egentligen skulle jag ha åkt hem redan i måndags men bestämde mej att stanna två extra dagar. Jag sätter så stort värde på att njuta av årstiderna här och det har verkligen varit strålande höstväder. Enda minuset är det haltande internet:et. Måste ta tag i det där, vill inte att bloggen ska behöva ligga i träda varje gång jag är här.

Just nu har jag det så himla härligt: Sitter nedsjunken i soffan, har tänt massa ljus och kikar ut i mörkret ibland. Mamma är just nu ute och far och jag njuter av att vara ensam i lugnet en stund. Missförstå mej rätt: Jag ÄLSKAR att umgås med min mamma men samtidigt är jag en person som måste umgås bara med mej själv ibland. Det är verkligen så: Jag måste ha ensamtid för att fungera optimalt. Det är som jag måste bearbeta och komma ikapp mej själv.

20151012_142908-01

2 tankar om “Ensamtid och att njuta av höst-Dalom

  1. Känner såååå igen mig i det du skriver om behovet av att komma ifatt sig själv genom ensamhet. Härligt att vi kan njuta av att vara ensamma. Det finns så många som är så rädda för det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s