Tre tips en tisdag

Jag vet inte hur det är hos er men hos mej är det så jäkla grått, regnigt och tråkigt idag, riktigt kura inne med en kopp te-väder m.a.o. Så… Jag tänkte ge er lite tips till läsning när ni får tillfälle att ta den där koppen te (eller kanske kaffe). Förslagsvis uppkurade i soffan under en filt på äkta höstklichévis. Obs, glöm ej att greppa tekoppen med båda händerna för extra känsla 😉

nypon

Tips 1: 

Jag skrev ju om vinterlöpning igår och om ni känner er sugna att fördjupa er ännu mer i det (det tycker jag att ni ska p.g.a härligt) så finns nu eminenta inlägg om just vinterlöpning inne hos både Träningsblogga och LiltrainingIda/Träningsblogga skriver t.ex om buffens förträfflighet. Buff hade jag helt missat, jag äger inte ens någon men känner att jag borde skaffa.

 

blötalöv

Tips 2:

Är du bloggare eller rör dej i sociala medier, eller för  all del: är egen företagare (eller allt på samma gång)? Då tycker jag att du ska kolla in ”The nectar collective” för lite extra boost och inspiration. ”The nectar collective” har jag hittat genom Sara/Träningsglädje då hon tipsat om det några gånger, och det vet en ju, att Saras tips brukar vara finfina! Själv hänger jag mest i ”blog-tips”-kategorin av förklarliga skäl, men det finns mycket att hämta på hela sidan.

 

skog

Tips 3:

Igår scrollade jag igenom instagram och stötte på PMS-podden, en podd om pms. Jag som befinner mej mitt uppe i eländet lyssnade på de tre existerande avsnitten direkt vilket verkligen var som balsam för en skör pms-själ: Att inte vara ensam, att inte kunna skärpa sej, att göra knasiga grejer, att gråta för knasiga saker (Eget lågvattenmärke på gråtfronten: Att tokgråta för att sonen till Frank the sheep i tele 2-reklamen växt upp så fort och råkat i dåligheter….) Lite tycker jag pms-podden påminner om fredagspodden, fast om pms då. Så lyssna på den: Lyssna om du själv är i samma situation men lyssna också om du inte alls förstår hur någon kan hänga upp sej så på sin pms – Lovar, fattade du inte innan så fattar du efteråt.

12 tankar om “Tre tips en tisdag

  1. ooh, kul du gillar mina tips!! här skiner solen meeeen allt jag skrev i en artikel har precis raderats så det regnar just nu på insidan. fast bara i en minut eller två. sedan får jag väl ta nya tag… :/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s