Löparjacktips för kallare tider

Jag har tydligen totalt snöat in på vinterlöpning just nu, jag återkommer till det i inlägg på inlägg. Men det gör ju inte så mycket nu när vintern närmar sej med stormsteg kan jag tycka. I mitt inlägg om vad en ska tänka på när en springer i kyla berättade jag att en vindjacka/löparjacka är välbehövlig när det kommer till vinterlöpning (ja, det är i och för sej välbehövligt nu på hösten också). Jag hade faktiskt från början inte trott att min tunna, superlätta sak från Newline kunde skydda så mycket från kylan men det gör den verkligen. Jag har egentligen bara två löparjackor som jag växlar mellan, en röd från Newline och en svart från SOC (egentligen är denna Daniels men jag använder den flitigt). Nu skulle jag dock vilja ha en ny och har därför kikat runt lite på stora internet och hittat några fina.

Här kommer de:

collagelöparjackor

Vi börjar längst upp från vänster:

 • Löparjacka i silver från Drops of Mindfullness. Väldigt fin tycker jag, det känns lite kaxigt med silver och så gillar jag kontrasterna i aprikost i form av dragsko och manchetter. Denna finns just nu på Nelly för 299:- (nedsatt pris, ord. 599:-) Du hittar den HÄR.

 

 • Löparjacka från Craft i mörk blålila färg. Den här tycker jag också är så himla fin just p.g.a kontrasterna i orange. Denna kostar 599:- och finns på Sportamore. HÄR hittar du den.

 

 • Jag vet, jag har varit lite allergisk mot att det är så mycket rosa i träningskläder för kvinnor. Med det sagt tycker jag ändå att denna supertunna från Nike är så himla snygg med sin huva. Denna finns också på Sportamore och kostar 699:-. HÄR finns den.

 

 • Med den här jackan från Stormberg behöver en inga reflexer eftersom hela jackan är en! Denna måste jag säja att jag är lite extra kär i. Ända sedan HM hade en helreflekterande jacka har jag drömt om en. Den kostar 499:- (nedsatt pris, ord. 699:-) och finns HÄR.

 

Har du någon favorit av dessa? Eller ännu bättre: Har du tips på drömmarnas dröms löparjacka? Berätta!

10 tankar om “Löparjacktips för kallare tider

 1. Igenkänningsfaktorn är HÖG.

  Har numer dock slutat jaga upp mig, och tänker att om jag sovit så länge så behövde jag det. Istället för att banna mig själv för allt jag inte hunnit gjort när jag sov.

  Gilla

  • Förstår att den här kommentaren skulle vara under det tidigare inlägget 🙂 Haha, eller så har du bara ett konstigt förhållande till löparjackor? 😉

   Jo, så kunde jag också tänka efter ett tag, det läskiga är bara när en går på autopilot sådär :-/

   Gilla

  • Visst är den fin!
   Skulle också gärna ha en jacka från Craft, alla talar så gott om det märket, det känns liksom rejält och hållbart plus att jag gillar att det är ganska cleant utan att vara tråkigt 🙂

   Gilla

  • Visst är den! Jag är tokigt förtjust i reflexjackan, bara tanken på att slippa reflexväst gör mej exalterad. Är det bara jag som blir VARM av reflexväst? 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s