En cirkel styrka

Här sitter jag och författar inlägg med darriga armar, m.a.o blev det där styrkepasset av! Kändes som att det var riktigt välbehövligt och nu ska jag också försöka hålla i, tänker att jag lägger mej lågt: Det räcker med en kortis två gånger i veckan (detta pass tog strax under halvtimmen). Ofta kan jag vara så att jag liksom tänker att jag måste ta i från tårna från början vilket är en dum tankevurpa. Bättre då att köra några korta cirklar som blir av, sen vet en ju inte? Det kanske blir roligare sen? För i ärlighetens namn tycker jag inte att det är speciellt jättekul, inte plågsamt eller tråkigt heller egentligen, men ni vet, jag springer hellre. Fast stark överkropp och rygg vill jag ju gärna ha, det vill jag verkligen, därför ska jag kämpa på.

Just nu är statusen på kroppen lite sån här: Tänk er Johnny Bravo (den tecknade figuren, ni vet?) fast upp och ned. Nej, kanske inte riktigt (fast lite ändå)? Det jag menar är att jag har rätt starka ben medans överkropp och armar är rätt veka överlag, lätt spagghettikänsla skulle en kunna säja.

Men cirkelpass var det ja: Nu blev inte mitt pass superbra även om det dög helt ok, lite mycket ben bara (VARFÖR lyckas jag alltid få in så mycket ben?), ska anpassa det lite, sen kan jag dela med mej. En som däremot har superpedagogiska, klara pass på bloggen är Helena: Kika på det här inlägget så hittar ni vidare till fler övningar. Hon har också ett inlägg om hur en bygger en egen TRX, bara en sån sak! Blir supersugen på att försöka ”snickra” ihop en -Lyckan när en inser att en kan kombinera sitt träningsintresse med sitt DIY-intresse liksom!

skor

4 tankar om “En cirkel styrka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s