En löpartröja och träningsplaner för veckan

Hej måndag! Idag är jag pigg som en lärka, så pass pigg att Daniel undrade vad det var frågan om när jag race:ade ur sängen i morse. Det är inte alltid det händer liksom, jag brukar snarare vara mer sengångaraktig på morgonkvisten.

Har förresten hunnit fundera över träningen i veckan. Nu är jag ju ingen planerare av stora mått men här tänk lite så här: Idag blir det äntligen det där cirkelpasset styrka (ska bara sätta ihop det först). Tänkte fokusera på bål och armar/axlar mest. Imorgon blir det förhoppningsvis en liten jogg med bästa vän. Onsdag tänkte jag köra styrka igen, sen kanske det är läge att trycka in en liten vilodag? Resten av veckan blir det i alla fall spring. Tänker köra långsamma, kravlösa pass men försöka bygga på längden. Ja, och så yoga förstås, utspridd lite här och var i veckan.

craftfacile1

Jo,  och så shoppade jag ju lite löpgrejer i helgen. Det blev en facile stretch pullover från Craft och lite träningsstrumpor från Kari Traa. Jag har saknat en långärmad löpartröja så mycket, både att använda som den är framåt höstkanten och att sätta som mellanlager i vinter. Den här är jag ungefär hur nöjd med som helst. Den är så mjuk, skön och nästan viktigast av allt: Den sitter på plats! Här följer några bilder på tröjan och på en alldeles ljuvlig solnedgång. Fin måndag på er!

craftfacile4

craftfacile2

craftfacile3

 

 

6 tankar om “En löpartröja och träningsplaner för veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s