Bananpannkaka: En riktigt snabb och god lunch

Igår tipsade Camilla *bloggtips* om bananpannkaka som mellanmål, sen dess har jag hunnit äta bananpannkaka vid två tillfällen samt funderar på om det ska få bli lunchen idag också…? Ja..eh.. jag snöar lätt in på saker… Men helt allvarligt: Det är så, så gott och passar till både mellis, lunch och middag beroende på vad en har till. Igår blev det som sagt bananpannkaka både till lunch och middag. Jag gör mina i stekpanna, det blir lite mer som en bananomelett men jag tycker också det är himla smart att göra som Camilla och tillaga pannkakan i små muffinsformar av silikon (note to self: Köp muffinsformar av silikon)

För att pannkakan ska bli en hel måltid och mätta lite mer serverar jag med en rejäl klick turkisk yoghurt ovanpå, samt bär (blåbär är drömmen till). För en riktig lyxmåltid kan en ju också lägga till nötsmör eller nötter och kanske lite kokosflingor.

banapankaka2

bananpankaka3

7 tankar om “Bananpannkaka: En riktigt snabb och god lunch

  1. Ping: apelsinomelettCharlotta Sofia springer och trimmar

  2. Ping: Bananpannkakor vers2.0 - Liltraining

  3. Ping: Mat i samband med träning - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s