Ljuva, jobbiga träningsvärk

Ni vet när en inte tränat just styrka på ett tag? Träningsvärken som kan uppträda då? Den har infunnit sej rejält nu, så här på andra dagen efter det där cirkelpasset -Lika delar skönt som irriterande. Det här med att inte snabbt och kvickt kunna resa sej upp eller sätta sej ned gör ju vardagen lite jobbigare. Samtidigt är träningsvärk skönt, det är lite njutningsfullt när det gör ont. Jag brukar tänka på att det är musklerna som sakta, sakta fogar ihop sej därinne och blir lite, lite större. Jag vet att en inte nödvändigtvis behöver få träningsvärk, att träningen kan ta ändå, men lite som ett kvitto blir det ju.

Idag tänkte jag ta en lugn löptur och sedan avsluta med yoga för att mjuka upp lite. Egentligen var det meningen att jag skulle ha sprungit med min vän Agneta igår men en dum fot satte käppar i hjulet. Det gjorde dock inte så mycket, det slutade med att vi tränade prat och skrattmusklerna över en chevretoast istället – Sånt är minst lika viktigt som träning ju!

charlotta2

4 tankar om “Ljuva, jobbiga träningsvärk

  • Precis så är det! 🙂 Jag blir så himla löjlig också, går omkring här hemma och ojar mej när jag ska sätta mej eller resa mej upp, spelar ingen roll om jag är ensam i lägenheten eller har sällskap..haha

   Gilla

  • Ja, det är väldigt kluvet här med..haha
   Supermysigt, kan vara något av det bästa jag vet att prata med en vän och äta något gott samtidigt 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s