Löparmössa och buff från Kari Traa

Det börjar..ehm.. nästan bli en tradition att jag skriver ett inlägg om löparmössor på bloggen den här tiden på året. Pinsamt nog har jag inte kommit mej för att köpa någon ny, tjusig själv utan dras fortfarande med mina två svarta mössor från SOC (ja, jag veeeet Daniel, den ena är egentligen din, tyvärr också den jag gillar bäst…).

Hur som helst, jag surfade runt lite och och hittade mössan och buffen som ni ser på bilden här under. De kommer från Kari Traa och är så himla fina tycker jag. Jag har en förkärlek för sportkläder som nödvändigtvis inte ser så sportiga och ”snabba” ut, om ni förstår hur jag menar? Detta set är gjort i merinoull vilket gör att det fungerar bra som funktionsplagg samtidigt som det lika gärna skulle fungera till vardags. Dessutom säjer Ida att buff är nästan oumbärligt så jag känner att jag bör äga en. Vet inte om det blir just detta set dock, men håll med: Väldigt, väldigt fint, eller hur?

karitraa

Känner du ett starkt ägandebegär nu? I såna fall hittar du buffen här och mössan här! Det finns också en rabattkod som ska ge 30% rabatt på dyraste varan och fri frakt, ange: 325405.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

18 tankar om “Löparmössa och buff från Kari Traa

  1. Åh vilka fina 🙂 Vet du om det finns typ hål för tofsen i den? Jag har ännu inte hittat en mössa utan hål som är skön att springa i nämligen 🙂

    Gilla

    • Haha, har inte utvecklat något Kari Traa beroende än men köpte faktiskt ett par strumpor därifrån förra veckan som var hur sköna som helst så det kanske kommer? 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s