Läsning (och lyssning) till helgen

Fredag, tjoho! Jag sitter i detta nu och peppar för en liten springtur. Kroppen känns bra idag så det ska bli riktigt härligt. Helgen består annars av en kort resa till mamma imorgon, vi ska fira lite allahelgona och lite halloween, d.v.s vi tänder ljus, minns och saknar pappa samtidigt som vi säkert också kommer att karva ur en pumpa och kanske äta lite pumpapaj -Grejer från båda världar alltså.

I fall det skulle krångla med bloggandet p.g.a nätet där så tänkte jag att jag skulle lämna er med lite läsning, lite helgläsning! Under en vecka stöter en ju på inlägg, texter och annat som en tycker är lite extra bra så jag tänker att det är en bra grej att dela med sej av det goda!

fredagsläsning

  • Helena skrev ett otroligt bra inlägg: ”När det säjer stopp”. Det handlar om de motstridiga känslorna som uppstår när en vill prestera samtidigt som kroppen säjer vila, när en kanske inte är så snäll mot sej själv fast en borde, när en pressar lite för hårt. Inlägget innehåller en också en massa kloka tankar som hjälper en att ta sej upp ur det där.

 

  • Ida/Träningsblogga skriver om när hon susar fram som Rocky Baloba -Ett inlägg att bli glad av, fyllt med löparglädje. Jag vill också springa i Göteborg med Håkan Hellström i lurarna känner jag när jag läser.

 

  • Sofy/Upp och Hoppa skrev ett intressant inlägg om vad hon tror är nästa stora hälsotrend. Jag hoppas att hon har rätt. Vad det är kan ni ta reda på HÄR.

 

  • Och så lite lyssning: Sara/Träningsglädje och Annika/Strongday sprang ju Dublin Marathon  i veckan och till min stora lycka har de har poddat om upplevelsen. Jag har inte hunnit lyssna än men är säker på att det är superbra, tycker nämligen att Sara och Annika utgör ett sånt himla bra pod-team. Och en pod i form av race report, det kan ju knappast bli ospännande.

 

  • När jag redan hunnit publicera det här inlägget kom jag att tänka på Emmas Jordnötsfudge också. Ni måste testa p.g.a sjuuuukt goda! Jag har ätit några såna här till mitt kvällste varje kväll sen jag hittade receptet.

9 tankar om “Läsning (och lyssning) till helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s