Smoothie bowl, helgen och veckans träning

Helgen är över, måndag igen! Här har veckan startats upp med yoga p.g.a otroligt stel nacke och huvudvärk, måste sovit konstigt? Hur som helst, yogan hjälpte, nacken glad igen och huvudvärken har släppt. Yoga alltså! ❤ Efter yogan blev det en sjukt god grön smoothie bowl på apelsin, äpple, spenat, chiafrön och kokosmjölk. Snygg blev den också, därför får den ackompanjera det här inlägget med sin skönhet tänkte jag!

smoothiebowl1

Helgen då? Min helg blev fin och lite intensiv. På lördagen packade vi in oss i bilen och åkte upp till mamma för att ha lite alla helgons och halloween med henne. Vi kom fram först vid 19 på kvällen eftersom Daniel (stackarn) hade jobbat på förmiddagen. Sen hängde vi hos mamma, åt gott, tände ljus på pappas grav och umgicks. Igår var det dax för hemfärd igen, så vid tretiden satte vi oss i bilen igen och åkte hem. Även om det blev kort så var det ändå en mysig liten vistelse hos mamma.

smoothiebowl2

Så, så har helgen varit och min måndag startat, bra ändå tycker jag (om en räkar bort den där nacken). Ser fram mot en ny träningsvecka nu! Förra veckan summerar jag med två löpturer och ett cirkelstyrkepass. Det blev lite mindre än vad jag tänkt men den flängiga helgen gjorde att träningen föll bort till förmån för familjehäng. Det gör inte så mycket, nu siktar jag på att få till tre tillfällen löpning och två cirkelpass denna vecka istället.

smoothiebowl3

 

4 tankar om “Smoothie bowl, helgen och veckans träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s