Linspasta och Clipper te

Nu har jag varit i testartagen igen! Ni som hängt här ett tag vet att jag ofta är nyfiken på nyheter och gärna testar sådant som är nytt i affären. På senaste har jag fått en ny tefavorit och testat linspasta så det tänkte jag att ni skulle få läsa om. Förresten, detta är alltså inte något sponsrat inlägg, bara sånt som jag själv hittat i butikshyllorna.

Kommer ni ihåg att jag efterlyste te:er förutTror jag hittat det ultimata nu! Det är ett ekologiskt te från Clipper, ”Wild berry” heter det. Det är koffeinfritt och innehåller bl.a hibiskus, lakritsrot, nypon, nässlor och ananas. Trots de uppräknade ingredienserna tycker jag att det smakar hallonremmar, men inte mej emot, hallonremmar är väldigt gott ju. Det har också en lite syrlig eftersmak som jag tycker är jättegod plus väldigt fin rödrosa färg. Är sugen på att testa fler te:er från Clipper nu! Är det någon som har någon favorit att rekommendera?

clipperte2

clipperte1

Sist vi storhandlade hittade jag också röd linspasta i butiken. Det är alltså en pasta som är gjord på endast mjöl från röda linser, fråga mej inte hur det går till?  I alla fall, jag har ju testat lite olika bönpastor och gillat så jag blev sugen på att testa denna med. Den har sen legat i skåpet tills idag då jag bestämde mej för att använda den till lunchen.

linspasta1

linspasta2

Pastan ska koka ungefär som vanlig pasta förutom att den endast ska sjuda och att en ska röra om då och då. Jag bestämde mej för att göra en pasta med en krämig sås på creme fraishe, gröna ärtor, quorn, mejram, vitlök och lök. Jag kokade först pastan enligt anvisningen på förpackningen och vände sen ned den i såsen. Och ja, det blev faktiskt jättegott! Gillar den här pastan mycket, den har samma konsistens som vanlig pasta men en lätt smak av röda linser.

linspasta3

 

9 tankar om “Linspasta och Clipper te

    • Ja, jag tycker också det. Det är nog nästan det jag gillar mest, tycker att teer ibland kan bli lite mjäkiga fast en låter dem dra och dra forever 😀

      Gilla

  1. Ping: Röda linspasta – Chilidalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s