Några Novemberfavoriter

Idag har det verkligen varit mörkt, ruggit och blött. Denna fixering jag har vid vädret förresten? Jag har i alla fall tagit mej ut och sprungit fem kilometer, sen tog jag och bad och såg över mitt stackars knä som är lite trasigt efter vurpan igår. Det är blålila och lite svullet just vid blåmärket men det är ingenting som gör ont inuti så det går att springa på utan problem.

Men ruggigt och mörkt var det ja! Jag tänkte dela med mej av några grejer som gör mitt liv lite lättare och gladare så här i November, både ätbart, skönhet och bärbart. Varsågod!

collage1

 

  • Butternut-pumpa äter jag mycket av just nu p.g.a gott, nyttigt och går att göra ungefär tusen saker av. En kan verkligen äta det både morgon, lunch och middag, den passar till allt . I det här inlägget har jag delat med mej av en hög av mina egna pumparecept.

 

  • Olivolja med citronsmak är så himla smidig. Jag använder den till att ugnsrosta grönsaker i (butternut t.ex.), jag ringlar den över sallad och jag smaksätter kalla såser med den.

 

  • Rött nagellack! På sommaren vill jag gärna ha pastelliga färger men till hösten och vintern vill jag helst ha röda naglar. Just detta lack är ett billigt från HM i, den enligt mej, perfekta röda nyansen. Jag blir liksom lite gladare om jag tittar ned på mina händer och har röda naglar.

 

  • Kokosolja använder jag till nästan allt, både matlagning och hud. Kokosolja är i och för sej en favorit året runt, men kanske lite extra nu när en vistas mycket inne i torr luft. Jag använder kokosoljan i maten, att steka i, att göra raw-godis av men också till att tvätta bort smink med, smörja ansiktet och kroppen och göra body butter av. Älskar kokosolja!

 

  • Är så kär i min facile stretch pullover från Craft. Köpte den ju rätt nyss men har ändå hunnit springa en hel del i den, den är perfekt som överdel nu när det inte är minusgrader riktigt än. Det är faktiskt på den nivån av gillande att jag drar mej för att tvätta den eftersom jag vill använda den jämt och inte riskera att den är blöt inför nästa löprunda -Jo, jag tvättar så klart men ni fattar känslan? (blev lite rädd att ni skulle ta mej för en riktig lortgris)

 

collage2

4 tankar om “Några Novemberfavoriter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s