Några av mina bästa känslor

Veckans bästa dag igen,  fredag, som jag älskar dej! En dag som kommer med en härlig känsla nästan jämt, bara genom att vara sej själv.  Det är något med att det härliga ligger framför, hela helgen, två blanka dagar som en ska fylla i. Okej, jag är ju egentligen inget fan av söndagen men jobbar på det och så här på fredagen känns det ändå långt dit.

Apropå sånt som är härligt så tänkte jag dela med mej av några av mina bästa känslor. Jag vet, jag har nog gjort det förut och vissa av grejerna är säkert repris, men ändå, jag tycker att de förtjänas att uppmärksammas ofta, de där grejerna som inte är så storslagna men som gör livet härligt i det lilla. Ok, här är några av mina bästa känslor:

 • Att vakna, gå upp och ge ivriga katter mat, sätta på en kanna kaffe och sedan ta med sej dagens första kaffekopp till sängen, gå igenom hela internet och först när jag gjort det, gå upp och starta dagen.

kaffe

 •  Att vara ute och springa och få den där känslan av att allt flyter: En känner sej stark, oövervinnerlig och som en skulle kunna hålla på en evighet. Det är så mycket power i den känslan.

 

 • Att vakna bredvid den en älskar mest och känna att en är lika älskad tillbaka.

 

 • Att komma in efter en ruggig löprunda, tappa upp ett bad och sedan ligga där och tina upp, känna sej nöjd med sej själv att en ändå tog sej ut i ruskväder.

IMG_5382

 •  Att prata så intensivt med en vän att en nästan måste ta pauser för att få luft, att fylla i varandras resonemang och skratta så att det gör ont i magen.

 

 • Att ha fredagskväll, lägenheten är nystädad och en har tänt ungefär ett ton doftljus och har flera avsnitt av favoritserien på lut i datorn.

vin

 •   Att vara riktigt, riktigt trött och krypa ned i sängen och somna på ett ögonblick men först känna den där känslan av: ”Aaaaah”.

 

 • Att baka något gott och sedan känna doften från ugnen sprida sej i lägenheten.

kaka1

 •  Att vara ute och uppleva naturen och dess mäktighet, ett speciellt ljus, vackra löv, en speciell doft.

solnedgång

 

Delar du någon av mina favoritkänslor eller har du något annat som du tycker är extra härligt, berätta gärna!

10 tankar om “Några av mina bästa känslor

  • Ja, badkar är verkligen guld fast ibland kan det ju vara avslappnande med en varm dusch med 🙂 Förstår saknaden dock.
   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s