Rearäven strikes again: träningskläder på rea

Jag har en talang, en ganska bra en om jag får säja det själv! Jag är extremt bra på att hitta bra, snygga kläder på rea, så pass att min familj kallar mej rearäven (eh.. tror förresten att jag skrutit om detta förut när jag tänker efter?). Oftast har jag applicerat den här talangen på vardagskläder men nu har jag även blodad tand för träningskläder på rea. Jag har nu gjort en räd på nätet och letat på riktigt bra grejer till ett mycket lägre pris. Vissa saker finns bara i vissa storlekar men det är lite det som är charmen med ”rearävandet”:  Plötsligt händer det, en hittar bästa klippet i exakt rätt storlek (eller får gråta över att snyggaste skorna bara finns i storlek 36).

Här kommer dagens ”fångst”:

löparjackor

1. Prime jacket från Craft, den här suktade jag efter i ett tidigare inlägg. Den finns förresten även i svart. Ordinare pris på denna är 599:- men du hittar den för 419:- HÄR.

2. Salomon Elevated Mid fungerar bra för löpning i kalla temperaturer. Ordinarie pris är 1300:- men du hittar den för 623:- HÄR (ett superfynd alltså)

 

löpartights

1. Craft active multi underställ kostar i vanliga fall 345 kronor med du hittar det för 235:-HÄR. Detta underställ finns även i svart.

2. Röhnisch Shape Tights har jag hört så himla, himla mycket bra om. Det är nog de träningstights jag upplevt som de mest hyllade faktiskt. Ordinare pris på dessa är 699:- men du hittar dem HÄR för 489:-. Dessa finns även med andra kontrastfärger så som orange och grön.

3. Den här fina, gula tröjan från Kari Traa blev jag bara så glad av. Den kostar vanligen 299:- men du hittar den HÄR för 149:- (Finns även i andra färger)

löparskor

1. Adidas supernova glide W7 tycker jag är så himla fina. Älskar ju själv mina ”revenge boost” och tror att det blir Adidas för mej även nästa gång jag köper löparskor. Dessa har ordinarie pris 1399:- men du hittar dem HÄR för 979:-.

2. Här kommer en specialare: Har du tur och sitter på skostorlek 36,5 så kan du fynda dessa Icebug Kayi-L BUGrip för 987:- (ordinarie pris 1799:-) HÄR Hittar du dem.

3. Även här behöver du ha skostorlek 36 eller 36,5. Då kan du köpa dessa Icebug Anima2-L BUGrip för 987 kronor (ordinare pris är 1699:-) HÄR finns de.

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar

2 tankar om “Rearäven strikes again: träningskläder på rea

    • Haha, spänger 😀 Tack för den!
      Åh, funderar på om det inte vore skönt med ett par såna där ändå, även om jag tycker att det går fint med dubb. Fast just nu är de flesta lite saftiga i priset för mej (önskar jag hade storlek 36) 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s